gallery/images (2)
gallery/img_zonnebank_luxura_n-joy-600x450

Luxura X7

 

De Luxura X7 heeft 38 of 42 bruiningslampen met of zonder SLi gezichtsbruiners en 2 meter lampen in de bank. De standaarduitrusting van de X7 is verrassend compleet waarbij het comfort van de zonaanbidder voorop staat. Onder andere de ergonomische gevormde acrylplaten die mooi aansluiten op het liggende lijf, het nieuwe full colour display met smart touch control, mooi vol geluid van de eigen muziekkeuze en perfecte airconditioning maken de sessie tot een minivakantie. 

 

De bedienbare features zijn verwerkt in een overzichtelijk gebruikersdisplay. Zo zal iedere klant de juiste instellingen van welke feature dan ook gemakkelijk kunnen instellen. Alles is gericht op comfort. Daar staat de X7 voor.

Luxura X5

 

Luxura X5, met het vooruitstrevende design zet een duidelijke eerste stap naar premium zonnen in dit productsegment. 

Deze zonnebank heeft en brede lijst features en laat deze zonnebank uitgroeien tot absolute topklasse.


* Het luxe paneel aan de voorzijde met logo en Ambient FlowLight voor prachtige kleureffecten

* Het optionele ContourPlus: de ergonomisch gevormde acrylplaat die het lichaam van

   de zonliefhebber goed ondersteunt voor een zeer comfortabele bruiningssessie.

* Stijlvolle kleurendisplay met intuïtief gebruiksgemak en Smart touch bediening

* Smart Cooling systeem

Naam  
E-mail  
Bericht  

Graag klant worden?

 

Wil je graag klant worden? Dat kan natuurlijk en je bent van harte welkom. Volgens de nieuwe wetgeving is het steeds verplicht om een bepaling te doen welk huidtype je hebt.

Daarom moeten we een speciale vragenlijst door jouw laten invullen, zodat we jouw huidtype kunnen bepalen en je ook correct en veilig advies kunnen geven aangaande welke type zonnebank je mag gebruiken om steeds veilig te kunnen zonnen. Daarom vragen we je dan ook om bovenstaand formulier in te vullen zodat we je alles kunnen doorsturen. Alvast bedankt en we kijken er nog uit om je te mogen ontvangen in ons professioneel zonnecenter.

Type zonnebank